19 Nisan 2009 Pazar

HAYATINIZDA BÖYLE BİRİ VAR MI?


Sizi sizin kadar tanıyan biri;sizi düşünen, düşünmeyi ögrenmiş,sakin,uslu,efendi,oturmayı kalkmayı bilen,sevmeden edemediğiniz biri.Size sizi anlatmayı seven,sizi başkalarına anlatmayı herşeyden çok seven,sizin için çok şey yapmaya hazır biri.Bazen biraz fazla konuştugundan yakındıgınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı da tanıyan biri.Sabahın üçünde ayıp olur mu diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen,gecenin o karanlıgında kalkıp ışığı yakan, masanın başına geçen biri;kaleminiz-kağıdınız, aynanız,saatiniz, kravatınız olan bazen gölgeniz olan biri,ve bazen vicdanınız, eh bazen de uykusuz bıraktığınız için, vicdan azabınız olan biri..
Hayatınızda böyle biri var mı?
Varsa kıymetini bilin.Haftanın kaç günü kafanıza bir şey takmıyor ve keyfinizce yaşıyorsunuz?Hiç diyenler kaybetti.İki gün diyenler yaklaştı.Cumaretsi ve pazar diyenler, bilemedi.Gerçekten böyle iki gün var!Bir tanesinin adı, dün.Hatalar acılar, yanlış anlamalar.Oysa onlar geçti gitti,geçmişte kaldı.Zamanı geriye döndürmeye imkan yok.Dünyanın bütün parasını yan yana getirin, bir dakika önceye geri dönemezsiniz.Yaptıgınız hiç bir hareketi aynen geri alamazsınız.Ettiğiniz hiç bir lafı silemezsiniz.Dün dündü bitti.Kafanıza takmayacagınız ikinci günün adı,yarın!Yarını bugunden kontrol altına alamazsınız.Yarın güneş dogacak elbette .Ama pırıl pırıl mı doğar,bulutların arasından mı çıkar,bugunden bilemezsiniz.Geriye tek bir gün kalıyor.Bugün! Birgün hayatla mücadele edecek güç, hepinizde var.Güç nezaman tükeniyor?Dünü ve yarını işin içine kattıgınızda.
GÜNÜ YAŞAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 yorum:

gül dedi ki...

ah ah nerde böyle biri...........

Paşa dedi ki...

harika bir yazıydı; günü yaşamak yarının neler getireceğini bilmediğimiz için bugunü yaşamak çok doğru..

tasarım mekani dedi ki...

guzel dostluklar kolay kazanilmiyor... kaybetmesi kolay ama elde tutmak icin hassasiyet gerekiyor... Cok guzel bir yaziydi..tskler, medinem

şirinem dedi ki...

:)) ne kadar güzel öyle bir insanı bulunca kaybetmemek lazım

TATESAL dedi ki...

Hayatımda böyle bir var ama en asil dost en eskimeyen yürek ve tek nefes ANNEMMM!!!!
BAŞKASI YALAN...

Cellissia dedi ki...

böyle biri olmasını çok isterdim ama yakın olan kişiler var :)

Gokhan Kaynak dedi ki...

Ani yasayi gunu yasaya getirdin ne guzel.. ekledigin icin tesekkurler bu arada sevgiler Kenya'dan

Gülen Tezer dedi ki...

Farklı özelliklerini tek kişide toplayabilsem 'işte bu!' diyebileceğim bir kaç kişim var :)