4 Kasım 2009 Çarşamba

OOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YANİİİİ

Offf diyorum çünkü kafam herkes gibi allak bullak.Son ana kadar hep aşı vurulma fikrin de sabittim.Şimdi ise ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Konuştuğum danıştıgım doktorlar bir kısmı vurul diyor bir kısmı vurulma.Bende daha doğrusu sağlık çalışanları olarak karma karışığız.Böyle kalabalık bir ortamda olmasaydım kafam bukadar bulanmazdı.Evimde oturur bir müddet çıkmaz korunurdum. İnanın arkadaşlar el yıkamaktan bir hal oldum.Çoğu doktorlarımız aşılarını vuruldu.Başhekimlik türlü türlü broşür gönderiyor griple ilgili ,bugün bir ara fırsat bulup aşı odasına gidip şöyle bir bakayım dedim,arkadaşımıda aldım yanıma giderken arkadaşım bana vurulalım mı? dedi
Ben tamam vurulalım dedim.Yukarıya çıkıyoruz ama kafamızda bin bir tilki dönüyor oo benim gözümün içine korkuyla bakıyor ben onun , ayaklarımız geri geri gidiyor san ki,nihayetinde çıktık listeye bakiyoruz kimler vurulmuş kimler vurulmamış diye.Bir çok doktorumuz vurulmuş .Ama biz listeye garip garip bakıyoruz,arkadaşıma döndüm ve canım, biz yarın vurulalım bugün değil dedim ,oda benim dememi bekliyormuş gibi hemencecik oradan arkamıza dahi bakmadan kaçtık.
Aşıdan kaçtık ama inşallah domuz gribine yakalanmayız.Allah kimseyi karşılaştırmasın(amin)kafalar karışık akla -kara neyi yapacağımızı ne düşüneceğimizi,kime güveneceğimizi bilemez olduk.
H1-N1 ODASI DİYE İSİMLENDİRMİŞLER AŞI ODASININ ADINI VE SADECE PERSONEL GİREBİLİR İBARESİ.OFFF OFF DİYORUM.ALLAHTAN HAKKIMIZA HAYIRLISI .

14 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım vurulma bence!Amarika bile kendi ülkesine yaptırmamış diyorlar.Benim kararım kesin...
Kendini Allaha emanet et gitsin.
Sevgiler...

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım benim eşim sağlık sektöründe ve kesinlikle hayırrrr diyor...
Hakkımızda hayırlısı olsun vurulsak bir türlü vurulmasak bir türlü:(

kubra zeynep kara dedi ki...

bende ankaradayım. acıkcası vurulmak istemiyorum ama bir yandanda vurulsam mı diye düşünüp duruyorum.
maske ve bakterilere karşı jel kullanıyorum. toplu taşıma aracları korkutuyor.
hakkımızda hayırlısı olsun.
hayırlı akşamlar:)

havvanur dedi ki...

bencde vurulma başbakan bile vurulmuyor bildikleri bişi vardır kesin :((ama sende saglık sektöründesin biz evdeyiz sen blirsin yada son ana kadar gözlemlemek lazım herkesin kafası karman çorman hayırlısı bakalım altından ne çıkacak

hakan-can dedi ki...

Merhaba cansudere,sizin işiniz de gerçekten zor yani,hasta ve kalabalık bir ortamda bulunmanız kararınızı zorlaştırıyor elbette,kararını iyi düşün ondan sonra ver,benim yazdığım çizdiğim ortada ben şahsen aşı vurulmayacağım...

Saygılar...

Butikpartim dedi ki...

Bende vurulmayacağım.Bu aşıdan ölüm vakaları gözümü korkuttu.Birçok insan gibi daha steril olmaya çalışacağım galiba..

KEYFESEYRAN dedi ki...

canım benim en çok çocukları ve sağlık sektöründe çalışanları düşünüyorum.Bize de aşı vurulacak ama bende vurdurmayı düşünmüyorum maskesiz gezme ve odana da fazla kalabalık alma odanı sürekli havalandır ellerine dikkat et Allaha emanet ol.

TATESAL dedi ki...

Bencede vurulma ...başbakan bile vurulmam demiş eee biz niye vuruluyoruz...
Allah saklasın....

Paşa dedi ki...

aman valla canım iyice sıkıldı çaresini bulabilseler vurulma derim sen herturlu bakım bakımından rahatsın hastanede ve kendini sürekli tahlil e sokabilirsin ve önlemini alabilirsin daha önce demiştin maske takıyorum ve sürekli hijyenik olmaya çalışıyorum allah ahavle et bence:allah koruusn en başında tabi.

TATESAL dedi ki...

Paslamamı bekleme lalecim,sen her zaman davetlimsin...Aslında yazacaktım ama bıktırırım diye korktum...Seve seve paslarım yoksa....

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

bunca yıldır
deli dana
kuş gribi
domuz gribimi vardı sankii
farklı bir gündem bu..
gelişmemiş ülkeler avlanıyor..
düşünmeyen- sorgulamayan herşeye hemennn inanp panikleyen- eğriyi doğruyu ayıramayan bir ülke bulmuşlar,
avcılar avlıyor sanırım..
çok takılma canım..
üzüntü STRES Bağışıklık istemini çökertir.
hastalık bundan olur.
HER TÜRLÜSÜ HEMDE.
İNAN VE GÜVEN BANA.
Hayata hergün gülümse ve kocaaaman bir öpüücük yolla.
tek AŞI bu !!

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

zaten kararsızsın bide biz kafa karıştırmayalım.ama bizdeki aşı yurtdışındaki aşı ile aynı değilmiş.ne bilim canım hakkında hayırlısı inşallah hiçbirşey olmadan geçer bu günler.
en kötü karar kararsızlıktan iyidir deyip bir karar vermen gerekiyor sanırım.

Gülen Tezer dedi ki...

Cansu^'m; diyeceksinki 'aa deli mi ne?' ama ister kız ister darıl ama o merdivenleri çıkışınız sonra arkanıza bile bakmadan kaçışınız geldi de gözümün önüne güldüm :) İki yaramaz kız çocuğu gibi :)
Buna benzer bir anı da benden: Ankara'nın Kızılay semti; ikizimle geziyoruz. Kızılay'ın kan bağışı için kullandığı karavanlardan birinin önünden geçerken kardeşim 'kan verelim mi?' dedi. 'Hadi' dedim. Girdik karavana, kan vermemde sakınca olmadığı tespit edildi. Boş tek bir yatak vardı. Gittim yattım. Kanımı verirken bir yatak boşaldı. Kardeşime 'hadi sen de ver, işimiz bitsin de gidelim' dedim. Kardeşim 'ben vaz geçtim' dedi :)))))))))
Aşı konusunda en az senin kadar huzursuzum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum :( Saldım çayıra mevlam kayıra durumu yani.
Ne olur kendine dikkat et. Seni seven Gülen..

Paşa dedi ki...

cansuuu aşı olayını ne yaptın:((
bize de bugun okuldan kağıt göndermişler çocuklara aşı yapılsın ve yapılmasın diye imza atılacak yerleri var şu an için hala yaptırmayı düşünmüyorum sence?