31 Ekim 2010 Pazar

GELDİM

Gezdim tozdum bol bol moral depoladım geldim.Yarın iş başı of demiyorum çünki işimi özledim. İyki bir işim varmış diyorum zaman zaman sıkılıyorum diyorum ama çok şükür.

çanakkale dönüşü hatayda 3 gün kaldıktan sonra urfaya ablam keyfe seyranın yanına gittik arkadaşımla, ablam içinde degişiklik oldu gitmemiz.

Ablam çalışırken biz arkadaşımla bol bol gezdik urfayı sıkıldıkça balıklı göle hadı menengıç kahvesi içmeye gidelim diyorduk .Bol bol takı aldım allahım gözümü doyur artık:)
Gelelim resimlere ,29 ekim güzel bir günde ,kardeşimin sözü vardı.Küçük bir kutlama ile evde aile büyükleriyle evlilige ilk adımlarını attılar.
Ablam iş dolayısıyla gelemedı.Abla üzülme sakın sen yanımızda olamasanda hep bizimle birliktesın.
Tatlı bir yorgunluktu ama baya bir yoruldum alışveriş derken bitti gitti.Bayrama enerji toparlamam gerekiyor çünki nişan var .Ay üst resimde arkada görünenleri sizler yınede görmeyin .Süslü olunca boyalarım cılalarım görünüyor.

8 yorum:

gökyüzününelleri.blogspot.com dedi ki...

hoş geldin arkadaşım sevgiler

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hoşgeldin:)harika görünüyorsun.Süslü oluşun gözümden kaçmadı bilesin::))Canım hepimiz öyleyiz.Bu özelliğini hiç bırakma.Allah tamamına erdirsin diyorum.
Sevgiler:)

TATESAL dedi ki...

Canım seni görmek ne güzel hoşgeldin nişanınız hayırlı olsun...Rabbim senide hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepmutlu olun.....

tub@ dedi ki...

şekerim çok öpüyorum :)

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

Canım benim kardeşinin sözü hayırlı olsun.Darısı tüm bekarlarımızın başına inşallah.Çok hoş çıkmışsın..
Keyfe seyranla ablanla 29 ekimd etanışmak kısmet oldu.Çok üzülmüştü yanınızda değilim diye..Ama benimle tanıştıktan sonra sanırım sizleri unuttu:)))))))))
Şaka bir yana ablan ballı lokma tatlısı:)
ay ama gökkıza bittim..Resmen loli pop şekeri..
inşallah bir daha ki sefer geldiğinde birlikte gezeriz..
sevgiler

Gülen Tezer dedi ki...

Canım benim, tatlı Cansu'm; hoş geldin Hint güzelim. Ten rengine o maviler ne kadar yakışmış. Sen en kadar güler yüzlüsün. Ben süs malzemelerini sen yazınca fark ettim; neden? çünkü gözümü senden alamadım :) Bu arada bazı can sıkıcı şeyler oldu. Anlatıp can sıkmak istemediğimden aramadım seni :( Hatırladıkça sinirlerim bozuluyor yine :( Kardeşine sonsuz mutluluk diliyorum. Allah mutlu etsin.
Not: O lila yatak örtüsü kırk yama mı yoksa??
Öpüyorum seni güzel kız :)

KEYFESEYRAN dedi ki...

Canım benim çok güzel çıkmışsın bayıldım gönleğine çok yakışmış Allah sanada hayırlı kısmetler verir inşallah

Nilgün Komar dedi ki...

nişanınız; hayırlı olsun.. mutluluklar dilerim..